Om Timmermann Sneakers

Mit navn er Alexander Timmermann, og jeg er ejer og stifter af Timmermann Sneakers.
Til dagligt studerer jeg International Business in Asia på Copenhagen Business School. Derudover bruger jeg al mit fokus på at yde den bedste service for dig.

Jeg har gennem mange år haft en glødende passion for sneakers, og har i de sidste 4 år brugt flere timer dagligt på at holde mig opdateret på diverse sneakers og trends indenfor miljøet.
Jeg begyndte for alvor at videresælge sko i Januar 2019. Her startede jeg Instagram siden @timmermann_sneakers. Visionen bag siden var at opbygge en mere personlig resell-side med mig selv som frontfigur, der løbende deler ud af viden og egen erfaring gennem resell tips på instagram sidens ''stories'', da det har været idéen fra start at man får noget ud af at følge Timmermann Sneakers på de sociale medier - også selvom man ikke har lagt en ordre endnu. Dette blev hurtigt taget godt imod, og Instagram-siden voksede på under et år fra 0 til 5000+ faste følgere, som deltager aktiv i opslagene og giver feedback.

Timmermann Sneakers tilbyder limiterede sneakers, tøj, og andet tilbehør, som ikke er til at finde i butikkerne længere. Jeg bruger dagligt flere timer på at finde det bedst mulige udvalg af produkter til siden, samtidig med at udtænke idéer til at udvide konceptet bag Firmaet
Timmermann Sneakers stræber efter at give en super kundeoplevelse. Dette opnås gennem hurtig levering, fin indpakning, god service til alle kunder.